Om företaget 2017-09-22T10:04:41+00:00

GTEL - elektriker i Linköping och Norrköping

GT EL Sverige AB startades på våren 2007 och är ett elteknikföretag. Vi verkar främst i mellersta Sverige där vi finns representerade i Linköping, Norrköping samt Stockholm. Huvudkontoret är beläget i Linköping tillsammans med avdelningen för säkerhetsteknik och konstruktion vars verksamhet spänner över hela organisationen.

Vår drivkraft är att hela tiden ha nöjda kunder inom alla våra teknikområden. GT ELs viktigaste tillgång är våra medarbetare då vi är ett tjänsteföretag. Alla medarbetare hos GT EL har någon spetskompetens inom ett specifikt område utöver den sedvanliga kunskapen en elektriker måste behärska.

Då vi alltid vill kunna erbjuda våra kunder det senaste inom elbranchen anser vi detta vara av största vikt och arbetar fortlöpande med utbildning och försöksprojekt.

För att kunna ge våra kunder så bra service som möjligt är vi organiserade i två delar en entreprenaddel som utför dem lite större projekten till exempel nybyggnationer och en Servicedel som utför dem mindre projekten till exempel badrumsrenoveringar, Servicedelen utför även felsökningar i elanläggningar.

Enkelhet med utgångspunkt från kundens verkliga behov.

Med detta menar vi att man alltid ska utgå ifrån kundens verksamhet, förväntningar och ekonomiska förutsättningar när man tar fram en teknisk lösning.
På GT EL anser vi att en kund fått för avancerad teknik är lika illa som en kund som inte fått tillräcklig teknik för att fylla behovet.

Att kunden får rätt information om vilken teknik som finns tillgänglig på marknaden, hur den fungerar, och vilka möjligheter som finns. Vi har till exempel mött många som byggt hus men aldrig fått information om möjligheten med ett integrerat system eller intelligent hem som det kallas ibland och har installerat gammal teknik med få möjligheter. Här kan man göra jämförelsen med att köpa bil, man går ju inte och köper en ny Volvo V90 med en gammal Amazonmotor i.

Tillsammans med Tv-Tjänst har vi i våra gemensamma lokaler byggt ett showroom, ett Upplevelsecenter där du kan uppleva framtidens teknik för alla sorters miljöer.

Läs mer här!