Om företaget2019-04-17T12:47:25+02:00

GTEL - elektriker i Linköping och Norrköping

GT EL Sverige AB startades på våren 2007 och är ett elteknikföretag. Vi verkar främst i mellersta Sverige där vi finns representerade i Linköping, Norrköping samt Stockholm. Huvudkontoret är beläget i Linköping tillsammans med avdelningen för konstruktion vars verksamhet spänner över hela organisationen.

Vår drivkraft är att hela tiden ha nöjda kunder inom alla våra teknikområden. GT ELs viktigaste tillgång är våra medarbetare då vi är ett tjänsteföretag.

Då vi alltid vill kunna erbjuda våra kunder det senaste inom elbranchen anser vi det vara av största vikt att arbeta med fortlöpande utbildning och försöksprojekt.

GT EL Sverige AB arbetar löpande med att förbättra sin kvalitet, sin arbetsmiljö och vår arbetsmiljö. Vi är sedan 2018 ceritifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Enkelhet med utgångspunkt från kundens verkliga behov.

Med detta menar vi att man alltid ska utgå ifrån kundens verksamhet, förväntningar och ekonomiska förutsättningar när man tar fram en teknisk lösning.
På GT EL anser vi att en kund fått för avancerad teknik är lika illa som en kund som inte fått tillräcklig teknik för att fylla behovet.

Att kunden får rätt information om vilken teknik som finns tillgänglig på marknaden, hur den fungerar, och vilka möjligheter som finns. Som exempel har många som byggt hus aldrig fått information om möjligheten med ett integrerat system eller intelligent hem som skulle passa in utan har istället fåt gammal teknik installerat med få möjligheter.

Kontakta oss så ser vi gemensamt över just era behov!